Wu-Tang Clan dezvaluie albumul „Better tomorrow”, productie Records.

5-Rza_304

RZA maturiseste: „Este un record pentru mine, care imbina modul in care muzica a fost facuta in esenta clasica, intr-un mod analog, precum si fuzionarea cu ce se intampla pe drumul digital„.

Albumul „Better Tomorrow” este programat pentru o lansare in ziua Black Friday, de pe 28 noiembrie .

RZA a declarat intr-un interviu cu Billboard: „Toti membrii clanului [cei in viata] sunt pe album,  ceea ce este un lucru foarte placut. Iar albumul are un concept mic, din punct de vedere muzical, el  calatoreste de la un tip care trece prin dificultati, incercand sa se regaseasca, implicandu-se in violenta si probleme, dar care mai apoi realizeaza ca e mai bine sa lase trecutul in urma si sa incerce sa isi faca viata mai buna. Procesul de realizare a acestui album a fost unic pentru mine, am inceput in atelierul meu din Los Angeles, apoi m-am dus la amicul meu, Adrian Younge, la studioul lui din California de Sud, unde  are echipamente din anii `60 . ”

RZA a spus ca a participat la realizarea unor materiale in Memphis, marturisind ca va exista un  Wu-edition Boombot Rex ca si versiune limitata a albumului, care va fi livrat pe o platforma difuzor portabila. Aceasta versiune a albumului va avea un ciclu de productie de 3000 de bucati si va integra  opt piese de pe „Better tomorrow„. Doua instrumentale vor fi indisponibile pe album, impreuna cu piesa „Big Horn B.” acestea urmand sa fie lansate, inainte de lansarea albumului, pentru a fi vandute exclusiv pe Zumiez.com

„Mi-a venit ideea ca daca muzica este cea menita sa ne deconecteze, desi este atat de accesibila, nu poate fi tangibila inca. Mi-am adus aminte cat de mult imi placea muzica, atunci cand cumparam un vinyl, un CD sau o caseta. O cumparam, era in mainile mele, era a mea! Am simtit ca muzica nu mai era a noastra, ca inainte. Stiti ce mi s-a intamplat intr-o zi? Am cumparat foarte multe piese de pe iTunes. Apoi, am incercat sa le ascult pe Serato. Insa, pentru ca erau in sectiunea de cumparaturi, nu apareau in librarie. Asta m-a bulversat. Am platit pentru ea, insa nu aveam acces la ea. Ceva legat de asta nu are sens, stii ce spun? Insa acest lucru, de aici, un obiect tangibil, asa cum este vechiul Walkman sau vechea caseta, vechiul vinyl, astea sunt cele care o aduc inapoi.”

Puteti viziona un interviu, cu RZA ,din trupa Wu-Tang, care vorbeste despre schimbarea dinamicii muzicii odata cu lansarea albumului „Better Tomorrow” .


Lasă un răspuns