Vrei sa mergi la Project X Party: TURBOFIN cu GRASU XXL, nu?

Afis MARE - PROJECT X PARTY 3 TURBOFIN cu GRASU XXL

Stii de Project X Party, nu? Au fost, pana acum, doua editii: Venetian Pool Party cu Silviu Pasca Live Band si Project X Party 2 cu K-lu, Sauce si Vlad Dobrescu, ambele fiind un mare, mare succes.

Acum, e randul celei de a treia editii, TURBOFIN cu GRASU XXL, care va avea loc vineri, 5 septembrie, la Daimon Pool & Club. La fel ca la celelalte petreceri Project X, participantii sunt asteptati cu Beer Pong gratis, Surfboard Pool Wrestling, Water Wars și Wet T-shirt Contest. De data aceasta, invitatul special este Grasu XXL, care va susține un concert live dupa miezul noptii.

Insa vestile bune nu se termina aici! Punem la bataie 5 (cinci!) invitatii duble, pe care le vom oferi prin extragere la sorti, celor care ne vor spune care este piesa lor preferata de la Grasu XXL si de ce, intr-un comentariu la acest articol.

Extragerile vor fi facute pe 3.09 seara si distractia va fi garantata alaturi de echipa noastra!

Ce spui, te bagi?

LATER EDIT: La noi toata lumea castiga, astfel incat, cei care ati participat, va rog sa luati legatura cu noi daca aveti nelamuriri.


2 thoughts on “Vrei sa mergi la Project X Party: TURBOFIN cu GRASU XXL, nu?

  1. Grasu XXL – Azi Nu , pentru ca e o melodie chill rau si in zilele cand nu ai chef sa faci nimic merge.

    1. Andrei, te asteptam la party, impreuna cu o a doua persoana. Daca e nevoie de info suplimentare, te rog contacteaza-ma pe Facebook-ul personal sau pe cel al paginii SSS. Distractie palcuta!

Lasă un răspuns