Trimite piesa ta pentru Sunete din Sub.Sol Mixtape Vol.2

In 2008 se lansa materialul Sunete din Sub.Sol Mixtape Vol.1, primul dintr-o serie care se dorea sa reuneasca periodic artisti consacrati si artisti la inceput de drum sub aceeasi emblema. Acesta a fost realizat in colaborare cu Nostradamus si mixat de DJ Hash, si a continut piese din partea unor nume ca: C.I.A., Rappy, DOC, B.R.G, Acid, NORD, Fratziman, Ceilalti, Vescan, El Nino, Maiccec & Phossilah, Gradu Zero, OCR, Yalla, Rey si Adapter, si numai. Pentru tracklist si download click AICI!

Primul volum din acest proiect s-a bucurat de succes si a fost downloadat in prima saptamana de 10.000 de persoane. Insa, din diferite motive nu s-a revenit imediat cu vol.2.

Acum, in 2011, vazand multe nume noi care s-au facut remarcate prin calitate si perseverenta, m-au facut sa ma gandesc la reluarea acestui proiect. Ca sa trec direct la subiect, se strang piese pentru volumul 2 al mixtape-ului. Nu va voi da prea multe detalii momentan despre cei care vor intra deja pe material, insa doresc sa comunic celor care sunt interesati sa apara pe vol.2 sa trimita piesele la urmatoarea adresa de mail: mixtape [at] sunetesubsol [punct] ro.

Exista si cateva conditii de participare:

– Piesele care vor fi luate in considerare trebuie sa fie nelansate pana in prezent;
– Se accepta piese din partea producatorilor si remixuri pentru piese deja cunoscute (daca exista acordul artistilor);
– Piesele pot fi exclusive pentru acest material, dar se accepta si piese care vor fi incluse pe viitoarele albume ale artistilor inscrisi, ce vor fi lansate in perioada urmatoare.
– Se accepta si piese sub forma de freestyle.

PS: Selectia va fi facuta si mixata de un DJ consacrat. Se vor reveni cu detalii in cazul in care vom intampina intrebari.

Data limita 1 martie 2011.

Succes!


19 thoughts on “Trimite piesa ta pentru Sunete din Sub.Sol Mixtape Vol.2

 1. S-au primit multe piese, insa majoritatea cu o calitate audio slaba. Acestea nu vor fi luate in considerare.

  De asemenea, nici piesele care nu sunt masterizate corespunzator nu vor intra in selectia pentru mixtape.

  Pana acum, din zecile de piese primite s-au ales doar 3.

  Tin sa multumesc tuturor celor care au trimis piese, dar se cauta calitate.

  Asteptam piese in continuare pana pe 1 martie, dupa care cei selectati vor fi anuntati.

 2. Nu conteaza masterul , important piesa sa fie buna, nu vreau o piesa de cacat si cu master bun , prefer o piesa buna chiar si cu un master mai rau , e compilatie sau ce naiba!?

 3. deacord cu omul de mai sus, sunt o gramada de artisti cu masteruri bune dar piese de cacat, asa ceva nu as vrea. mai bine invers. si nu fiti subiectivi. calitate calitate , de unde bah? bucurativa de ar fi piese bune macar.

 4. Nu prea avem cum sa nu fim subiectivi deodata ce mixtape-ul va reprezinta site-ul asta. Materialul este realizat pentru a oferi un preview asupra albumelor ce vor aparea in perioada urmatoare, dar va contine si piese ale unor artisti noi.

  Si n-a zis nimeni ca piesele cu master bun vor intra pe material. S-au primit multe piese cu un sunet de calitate, dar piesa ca mesaj lasa de dorit. Totusi preferati o compilatie unde piesele de alterneze calitativ una mai incet alta mai tare, vocea data prea incet, etc? Atunci hai sa iau piesele direct pe youtube. Nu e asa.

  In plus, cerintele astea nu sunt doar ale noastre ci si a majoritatea artistilor invitati pe material si mi se pare corect.

  Poate unii din cei care au trimis sunt suparati de conditiile astea relativ simple, dar n-ar trebui. Au fost cazuri in care s-a cerut inregistrarea din nou a piesei pentru ca vocea era data prea incet. In fine, materialul va fi oferit gratuit asa ca fie il luati, fie nu. Nu va obliga nimeni.

  In cateva zile va fi lansat primul single, asa ca va veti face in curand o idee despre ce va urma.

 5. Nu mi se pare o idee prea stralucita sa faceti 2 materiale .. Mai bine faceti doar unul si bun ! Artisti noi + consacrati .. e de’ajuns pentru anul asta !

  1. Nu l-am anuntat pentru ca de abia astazi s-a definitivat. E complicat cand incerci sa lucrezi cu mai multi artisti, fiecare are ritmul lui si nu-l poti grabi. Important e ca e gata si ca va aparea in cateva zile.

  1. II dam drumul direct, gata cu teaserele si promo-urile, e timpul pt produsul final. Se lucreaza la coperta acum deci nu mai e mult.

Lasă un răspuns