Sweb a lansat albumul!!!

„De curand am lansat albumul „TragTare„. Album care marcheaza debutul meu! De-a lungul timpului am facut parte din multe proiecte. Si mai mari si mai mici, insa „TragTare” le-a intrecut pe toate in dimensiune si greutate.”

_____________________________________________________________________

In data de 15 iunie, SWEB, tanarul MC din Timisoara a lansat albumul sau de debut intitulat „TragTare„. Dupa 3 ani si jumatate, abumul a fost finalizat, iar acum poate fi cumparat chiar de pe shop-ul artistului http://sweb-shop.com/

A colaborat cu Click, DJ Flama si Gratiela Maranescu iar la productia muzicala au participat: Motzu, Karie, Gazah, Spectru, Doru Beatz, DJ FLama, Pogo si Keiko. Inregistrarile au avut loc la studioul sau personal – „Ironic Records”, mai putin piesa „Pe strada din nou” (DSP Timisoara), apoi a urmat etapa finala, cea de mix si master de care s-a ocupat Karie.

Playlist-ul intreg poate fi ascultat doar de catre cei care au comandat CD-ul de pe shop, insa pe canalul de YouTube: https://youtube.com/swebmc au aparut deja doua videoclipuri si o piesa, extrase de pe album.
PCP
https://www.youtube.com/watch?v=ziPqCyVeXUk

El a ales
https://www.youtube.com/watch?v=0Vah3zoLLO0

Pe strada din nou (Karie RMX)
https://www.youtube.com/watch?v=NRUz5I2zWUA

Odata cu albumul, s-a lansat si noua interfata a site-ului oficial SWEB. Aici, ascultatorii vor afla unde si cand vor fi urmatoarele concerte, vor asculta piese, vor vedea videoclipuri si deasemenea, vor avea acees sa descarce materiale. Adresa site-ului este: http://sweb-mc.com

……………………………………………………………………………………………….
Link album: http://www.sweb-shop.site/cumpara/album-tragtare-14
……………………………………………………………………………………………….
Alte adrese utile:
Facebook: https://www.facebook.com/SwebOficial/
Instagram: https://www.instagram.com/sweboficial/
BandCamp: https://ironicrecords.bandcamp.com/
YouTube: https://youtube.com/swebmc
SoundCloud: https://soundcloud.com/ironicrecords


Lasă un răspuns