SSS vs. HCH - Cypher/Hangout (cover)

SSS vs. Hardcore Hooligans (Cypher/Hangout)

In trecut, Sunete SubSol a avut placerea de a merge in Iasi, si de a filma un cypher de zile mari alaturi de baietii de la Studioul de Baza, unde SocezCleverSpasme (Pulsar, Nixon, Scurt & SMB), Asalt Urban (Vax & Zar Murdar), Afty si Iron-IQ au turnat un material ce inca forteaza replay-ul multora dintre prietenii nostrii.

[divider]

Suntem cu mai putin de un an mai tarziu, si ne indreptam atentia spre Constanta, unde prin numeroase metode si oportunitati, baietii de la Hardcore Hooligans ne-au atras atentia, putand paria ca pot scurma orasul de MC ce ar putea pune in picioare o sesiune demna de proiectul nostru.

SSS vs. HCH - Cypher/Hangout (cover)

Ca mic briefing: Hardcore Hooligans este un grup format din 6 oameni (Dragoiu Robert, Radu Mihai, Denis Costache, Vlad Cojocaru, Lorena Ninca si Neagu Mihai, ce impreuna si-au pus in plan sa ridice miscarea si sa creasca rezonanta culturii urbane din zona Dobrogei prin diverse metode specifice (cyphere, evenimente concurs, party-uri hip hop, hangout-uri,  etc.), cel mai mare aport la viata hip hop a orasului Constanta fiind constituit din evenimentului cu acelasi nume, ce inglobeaza concursuri de battle mc, beatbox, si reprezentatii de freestyle, vizand publicul constantean, si nu numai. Istorie ce se suprapune cu telurile Sunete SubSol, facand aceasta „combinatie” un experiment cel putin interesant.

*Ayo-ayo* copii și frați, stați puțin și nu… mânați (badum-tsss).
E prea frumos afară să stăm în case, plus că e vară, suntem în Constanța și tre’ să profităm de asta, nu? (mai ales ca putem justifica lăbăreala de pe pagină cât ne ocupăm de preselecțiile din Eforie și Tulcea).

Duma e următoarea:
Frații și surorile de la Sunete SubSol au vizat Constanța pentru urmatorul lor episod de cypher (ce poate fi vizualizat aici http://bit.ly/sss-iasi ),  și am zis să preluam noi chestia asta, right?
Scoatem camerele pe plajă, chemăm lumea, aducem ceva bere, 7 MC blană, Cojo cu laptopu’, posibile somații si cocalari ce iși concretizează berea cu guri de nisip, delfini de plastic, tâțe și Dan Bilzerian.. (what?)

SSS vs. HCH - Cypher/Hangout

All right, all right, o gramadă de update-uri avem azi (în special chestia asta șmecheră pe care o să o distribuiți oricum.. căăă nu aveți încotro, right?).

So, top of ‘em, Ax3l Mc datorită unor complicații nu o să mai ajungă la cypher (sau dacă o v-a face, v-a fi prea târziu, și o să ne sustină cu prezenta și atitudinea, cel mult) așa că cypher-ul nostru o să aibă un total de 6 MC ( J Saw, Cenușă, Psihotrop, Ferat, Sekaze și Haos).

Next? Ne-am decis pe ora; la 19:00 o să începem treaba, darrr ne vedem la un bidon pe la 18:00 la gară, și o dăm împreună în colo (din diverse motive probabil evidente).

Ne-am decis și pe tripu’ filmării (asta e BLANĂ, stai încordat!).Vrem să abordăm un altfel de cypher, în stilul în care voi, publicul, o să formați un cerc frumos de jur imprejurul MC-iilor, de retardare specificosupremă (așa că veniți cu amante, delfini de cauciuc, măști, bandane, bâte, cioburi, spray-uri, bidoane, dopuri, torțe de semnal, pistoale cu bile… GO NUTS), iar noi (cu camera) împreuna cu ei, o să facem 360 de cateva ori în timp ce cantă… nah mean? Ce o să iasă din filmare? Naaah ia genu’ –http://bit.ly/retardarea (minutul 2)

Aveți harta aici, pentru triunghiulare bună (pentru ca nu e chiar pe plajă treaba) și în caz de pierdeți „îmbarcarea” – http://bit.ly/hch-sss

Mai in gluma, mai in serios, avem mari asteptari de la acest experiment hip hop, si putem afirma, cu mana pe inima, ca suntem la fel de entuziasmati ca multi dintre voi.

Ne vedem duminica la eveniment, sa ne racorim cu flow-ul Marii Negre. ONE!


Lasă un răspuns