SSS Prezinta – Urban Party I

urban party2a

Noi, cei de la Sunete Sub.Sol, ne-am dorit foarte mult să aducem un concept nou de party hip-hop. De aceea, dupa succesul înregistrat cu festivalul Urban Party din Călărași și feedback-ul pozitiv primit, am decis să ne transformăm ideile în realitate și să facem un party permanent în București. Și, mulțumită susținerii clubului Rock’n Regie, chiar am reușit!

Așadar, la ce să te aștepti dacă vei veni alături de noi, pe 4 Octombrie, în club Rock’n Regie, din București?

Îi vom avea, în primul rand, pe DJ Esku la platane și pe colegul nostru, Vladimir, ca host. Vom avea și invitați, precum MMC, Egris sau Bocaseca. Nu vom uita nici de atmosfera de voie bună, așa cum trebuie sa fie o primă ediție a unui party, care va ține până dimineața, și nici de cei care vor să se faca auziți, pentru că vom avea și o sesiune scurta de open mic.

Intrare liberă si distracție garantată! Iar dacă ne place cum te distrezi, vor fi și cateva beri din partea noastră!

Pe scurt:

Cine: Bocaseca, Egris, MMC, Vladimir, DJ Esku și alții, cu sprijinul Sunete Sub.Sol și Rock’n Regie
Ce: Urban Party în București, ediția 1
Când: pe 4 Octombrie 2014, începând cu ora 22:00 și până când ne lasă puterile…
Unde: Rock’n Regie – Strada Gheorghe Ranetti, nr. 23
Cât? INTRARE LIBERĂ

Vei fi acolo, nu?

 

—————

La ce să te aștepți la viitoarele editii Urban Party din Rock’n Regie?

Urmând politica Sunete Sub.Sol de până acum, vrem să aducem mai aproape publicul iubitor de muzică bună de tinerii MC din hip-hop-ul românesc. De aceea, noi venim cu distractia, locația și tot ceea ce este nevoie, iar tot ce trebuie sa faca un MC e sa ne fie pe plac, în timp ce publicul trebuie să aibă încredere în gusturile noastre. Fair enough, nu?! Și pentru că nu ne place ca muzica să fie limitată de principiile materiale, promitem să avem, întotdeauna, intrare liberă!

Așa că dacă ești un MC care are un album de lansat, o piesă de prezentat sau pur și simplu vrei să iți faci muzica auzită, contacteaza-ne si de-acolo, dacă ne place, ne descurcăm noi! Și chiar daca nu vrei sa urci pe scenă, nu strică să vii să bei o bere și să fii alături de cei care o vor face, nu? O data la doua saptamâni, nu uita! Însă, până atunci, ne vedem pe 4 Octombrie, la prima ediție a Urban Party în București! Te așteptăm!


One thought on “SSS Prezinta – Urban Party I

Lasă un răspuns