SSS prezinta Urban Party 2

Urban Party (2)

Salut! Daca si tie iti place hip hop-ul asa cum il intelegem noi, cei de la Sunete SubSol, atunci te invitam Sambata, 18 Octombrie, de la ora 22:00 si pana dimineata, sa ne distram impreuna, sa ascultam muzica buna si sa ne imprietenim, la cea de-a doua editie a Urban Party din Bucuresti.

La ce sa te astepti? In primul rand, vom avea un concurs de open mic, la care vom oferi si premii in bani, multumita celor de la Urban Bass. Pana atunci, ne mai gandim noi la ce premii vom mai oferi, insa un lucru e sigur: castigatorul va avea parte de tot sprijinul SSS, incepand din acel moment.

Apoi, il vom avea pe Şerbănescu DJ si pe neobositul Vladimir ca host. Pe Jamie, cel mai nou artist al SSS Crew, il veti auzi in deschidere.

Si nu in ultimul rand, vom avea un concurs si pentru public, asa cum am facut si data trecuta: vom trage la sorti la fata locului castigatorul unei sticle de vin. Ce trebuie sa faci? Da un share cu afisul si lasa-ne sa aflam asta punand tagul #UrbanPartySSS. Ai timp o saptamana!

Asadar, te asteptam Sambata sa ne faci cunostinta cu toti prietenii tai si sa ne arati cat de mult iti place sa te distrezi! Berea ieftina, locul si muzica buna le aducem noi! Tu trebuie doar sa-ti aduci cheful de distractie, ok?

Si, desigur, sa nu uitam, intrare moka, pentru ca o facem din dragoste pentru muzica!

Aici ai link-ul evenimentului!


Lasă un răspuns