SSS prezinta DaClique

COVER

Suntem mandri sa prezentam labelul Sunete Sub.Sol, DaClique, un grup de artisti care, speram noi, vor duce muzica rap la un alt nivel!


 

 

 

STYLE H (Stail Hash)

 stail a Style H s-a conectat cu muzica rap atunci cand, intr-o excursie in Turcia, a auzit la o taraba Cleaning out my closet a lui Eminem. Ajungand acasa, a inceput sa se documenteze despre acest gen, citind din ce in ce mai mult despre viata rapperilor americani, astfel incat s-a indreptat in mod natural spre unul dintre elemente.Desi si-a incercat talentul atat in graffiti, cat si in b-boying, practicandu-le cu placere si entuziasm, cel mai mut s-a regasit in scris. De atunci, au trecut 7 ani.La varsta de 16 ani a avut primul concert in clubul Fabrica, din Bucuresti, acel moment fiind definitoriu in alegerea carierei de MC. In anii care au urmat, a avut o serie de aparitii pe scenele unor cluburi din Capitala, remarcandu-se atat prin muzica sa cat si prin beatboxing.Stilul sau este construit prin studiul celor mai mari artisti din SUA si nu numai, in prezent dedicandu-si actiunile in implinirea motivatiei de a face lumea un loc mai bun.

 

ASTERI

asteri Asteri s-a apucat de rap in anul 2011, fiind membru al trupelor 1jumate si Actu 2. Desi ii place sa abordeze mai multe stiluri, ramane fidel old school-ului.Pana acum, a scos „Stare de hipnoza”, impreuna cu Emy de la 1jumate si, in prezent, lucreaza impreuna cu Vladimir la un material sub egida Actu 2, numit „Ora de disectie”.

 


KO

10334432_925446604156939_7393016626863065936_n KO a inceput sa cocheteze inca de la varste mici cu hip-hop-ul, fiind atras de partea de productie muzicala, pana cand a decis sa incerce sa faca si el instrumentale. Din acel moment, au trecut 8 ani.In 2011, a inceput sa caute oameni din toata tara pentru a crea un abum 100% independent si non-profit, numit Muzica e arta, care s-a bucurat de o atentie mare in randul ascultatorilor.In 2012, a infiintat Ko.Sounds Productions, care este un „departament de dezvoltare muzciala”. Un an mai tarziu, a pus bazele unui proiect de muzica electronica numit HellNoise, la care a lucrat destul de mult, reusind sa lanseze la inceputul anului 2014 un EP numit „Time”.De atunci si pana in prezent, a lucrat la albumul propriu, in acest moment fiind producator muzical al B-Sounds.

 


 

ZELLU

zellu Pe 14 Ianuarie 2005, Zellu a avut prima aparitie pe scena cu versuri proprii. Au urmat, pe rand, un album solo si in 2006, infiintarea trupei Fentam Terra, impreuna cu Kalcedonik. In 2008 a scos al doilea material solo, „Mai liber ca stilul”, care cuprindea 28 de piese selectate dintr-o serie de 40. Un an mai tarziu, a urmat al treilea material solo, „Cel mai mic dintre pamanteni”. Impreuna cu trupa a scos doua albume: unul care s-a numit „CTRL Versat”, in 2011, iar al doilea, cel din 2012, numit „Gazeta Urbanophon”. Dupa aceasta activitate intensa, au fost diferite Ccolaborari, aparitii pe diferite compilatii, piese solo si impreuna cu trupa, pentru urmatorii doi ani.In prezent, acesta lucreaza la un al treilea album impreuna cu trupa sa, Fentam Terra, si se ocupa de productie, mix si master in labelul DaClique.

margine


Lasă un răspuns