SSS Mixtape Vol.4 – In Curand!

 

Noul mixtape Sunete Sub.Sol va fi cel cu numarul 4. Seria a inceput in vara lui 2008 cu Sunete din Sub.Sol Mixtape Vol.1 (Mixat de DJ Hash) (2008) ce s-a bucurat de un real succes, acesta avand 10.000 de downloaduri in prima saptamana. Dupa o pauza destul de lunga, in primarara lui 2011 s-a lansat Sunete din Sub.Sol Mixtape Vol.2 (Mixat de DJ Undoo) ce a prezentat artisti consacrati, dar si tineri rapperi selectati in urma unui concurs de demo-uri, majoritatea bucurandu-se de mai multa apreciere si sustinere dupa lansarea mixtape-ului.

Sunete Sub.Sol Mixtape Volumul 3 a fost mixat de Chronic si s-a bucurat de peste 12.000 de downloaduri de pe site-ul nostru, acesta fiind de asemenea promovat si de majoritatea site-urilor de profil.

2013 este anul ce marcheaza 8 ani de activitate pentru Sunete Sub.Sol si ne dorim sa sarbatorim acest lucru impreuna cu voi, cei pe care noi ii sustinem si promovam zi de zi. Bineinteles, si volumul 4 va fi mixat de un DJ cunoscut.

Acest material, ca si celelalte, doreste sa reuneasca atat nume cunoscute cat si tineri MCs la inceput de drum care au ceva de transmis. Daca doresti sa apari cu o piesa noua (extrasa de pe un viitor album sau mixtape), o piesa exclusiva sau un freestyle, sau doresti sa ne propui un alt artist (la inceput de drum) ce ar dori sa apara pe acest material, asteptam cu interes raspunsul tau.

Noi vom asigura toate detaliile necesare ca acest proiect sa ia viata si sa se bucure de multa atentie.

___
Echipa Sunete Sub.Sol


Lasă un răspuns