Reckaze a lansat videoclipul piesei „Ochelari de Soare”! (VIDEO)

Rapper-ul Reckaze revine în forță în 2016 cu un beat contagios produs de Peter Haze. Artistul a lansat single-ul „Ochelari de soare”, marcând astfel și prima colaborare cu Roton Music.

În videoclip, ochelarii de soare sunt emblema libertății de exprimare, reprezentate de un simplu  accesoriu de care nu te-ai putea lipsi în nicio zi. Sunt un simbol pentru fiecare obiect cât de mic și totuși special pentru fiecare dintre noi, care ne reprezintă personalitatea și care ne fac să ne simțim în largul nostru zi de zi.

Reckaze își dorește astfel să militeze pentru independență, pentru libertatea de a fi tu însuți și de a te exprima după bunul plac, nelăsându-te descurajat de prejudecățile celor din jur.

„Piesa «Ochelari de soare» s-a născut ca urmare a trei principii esențiale pe care mi le-am format în ultimii doi ani: să fac ceva diferit de restul, să evoluez cu fiecare piesă și să rămân întotdeauna eu. Iar acest «eu» include mai multe persoane care conviețuiesc în corpul meu, fiecare impunându-se într-un moment sau altul. Ei bine, în piesa «Ochelari de soare», își spune povestea persoana aia care nu ține cont de normele sociale și care alege de fiecare dată să se simtă bine cu propriul «eu», indiferent de situație. Pe scurt, «Ochelari de soare» e despre atitudinea pe care o au oamenii excentrici și îndrăzneți. În club.”

Reckaze, pe numele său real, Andrei Lupean, a fost atras de Rap încă din 2007, pe când avea numai 15 ani.

Printre artiștii care îl inspiră pe Reckaze se numără A$AP Rocky, Kendrick Lamar, Logic,  Henry Miller și alții.

Prin single-ul „Ochelari de soare”, lansat acum, Reckaze devine un artist demn de urmărit în  anul ce tocmai a început.


Lasă un răspuns