Recenzie: SAMURAI lansare de album „Terapia” + Spectru || 8 MAR || Colectiv

Incepand cu orele 21:00, s-a facut intrarea publicului, Dj Grew ne incanta cu un worm up de exceptie, asa cum ne si asteptam de altfel sa fie. Pana la orele 23:30 a fost o atmosfera de toata frumusetea, piese consecrate, scratch-uri ce-ti taie respiratia. Lumea se strange in jurul scenei, pentru a fi cat mai aproape de actiunea ce va sa inceapa.
Se resimte intr-adevar faptul ca este duminica seara, publicul nu este foarte numeros. Cu toate astea, nu este o scuza valabila pentru sustinatorii muzicii rap sa lipseasca de la un astfel de eveniment. Meh, pierderea lor!
Tache si Vorba au dat drumul acestei seri, reusind sa adune publicul foarte aproape de scena. Un show incendiar se anunta.

Dupa scurt timp Samurai isi face simtita prezenta atat pe scena in ochii spectatorilor, cat si in urechile acestora.
Cu un public nu foarte numeros, Samurai a reusit sa schimbe atmosfera salii. Acestia si-au exprimat recunostinta si multumirea fata de artisti prin aplauze, tipete si atmosfera foarte placuta pe care au facut-o. Samurai a adaugat o propozitie taioasa la adresa celor ce n-au ajuns: “Sa inteleg ca voi sunteti oamenii fara munca”. (Si pe buna dreptate, acest show este unul dintre putinele pe care apuci sa le vezi in Romania).
Nici nu se pune vorba de emotii, foarte sigur de ceea ce vrea sa ne transmita artistul ne-a prezentat si cateva din piesele de pe un material viitor.


O noua zi (00:00) a inceput alaturi de Phunk B si J Saw. Dupa doar dupa 10 minute de la urcarea pe scena, Phunk si J au animat publicul intr-un mod spectaculos.
Dupa un Jump- jump cu Phunk B, El Nino apare pe scena cu urari de “La multi ani!” la adresa mamelor si domnisoarelor.

Stres a calcat si el scena in picioare in seara aceasta, el nu a parasit scena pana nu a agitat asa cum trebuie publicul.
El Nino, ne-a incantat cu cateva din piese lui, dupa care a animat publicul cu: cand eu spun “SAMU” voi strigati “RAI”, “SAMU”-“RAI”, “SAMU”-“RAI”.
La 40 de minute dupa ora 12, Karie se urca pe scena si face si el deliciul publicului alaturi de Samurai.
“SA-MU-RAI SA-MU-RAI SA-MU-RAI” se aude din public raspicat fara ca publicul sa fie incurajat de catre artisti.
El Nino a intrerupt evenimentul pentru cateva minute spunand ca “ asta este cel mai personal album ascultat de el pana acum” indemnand publicul sa-l cumpere la plecarea.


Chiar si cu un public restrans, artistii s-au bucurat de caldura cu care au fost intampinati.
Samurai a lasat in urma un vibe foarte tare, si conexiunea tuturor artistilor cu publicul s-a simtit ca o aura in jurul scenei. Asemenea concerte sunt cele de la care n-as lipsi pentru nimic in lume.

Pozele evenimentului: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.663198880473377.1073741876.213436705449599&type=3

Multumiri colegului nostru pentru fotografiile realizate. Date contact ArhiPro: https://www.facebook.com/ArhiproIMC?fref=ts


Lasă un răspuns