RECENZIE: NECRO (US-DEATH RAP KING) @ Fabrica

necro

 

In data de 6 februarie, am avut minunata placere de a-l asculta pe unul dinte cei mai vechi rapperi americani, revenind in Romania dupa mai bine de 6 ani. Necro a facut un show de zile mari in club Fabrica.

Incepand cu ora 22:00, ne-a incantat prezenta lui Traian, un tanar venit din Chisinau. Acesta parea foarte convins de mesajele pe care dorea sa ni le transmita, insa publicul nu a fost la fel de deschis ca si el, emotiile s-au resimtit in glasul lui. Desi pe mine m-a impresionat ceea ce el incerca sa faca pe scena, se pare ca publicul nu a fost de aceeasi parere, tanarul a parasit scena intr-o mare de dezamagire.

Nu mult dupa ora 22:00, Mutu si Jianu, veniti din Craiova, s-au instalat pe scena. Emotiile lui Mutu s-au simtit odata urcat pe scena: “Imi cer scuze pentru emotii, nu am mai cantat de 5 ani”, a marturisit artistul seara trecuta. In ciuda emotiilor lu Mutu, Jianu nu a exprimat nici un fel de emotie, parea foare relaxat si familiar cu scena.

DSC07219

 

Dupa plecarea celor doi artisti de pe scena, DJ X ne-a incantat urechile cu platanele lui, facand intrarea lui Phunk B si a lu J-Saw destul de spectaculoasa.

In jurul orei 23:00, cei doi artisti au acaparat sala, parca simpla miscare scenica anima publicul, Phunk a simtit nevoia sa opreasca concertul pentru a da un freestyle acapella si a pus publicul si mai mult pe foc.

DSC07269

 

Bocaseca ne-a incantat cu prezenta lui alaturi de cei doi artisti, a incerca sa ridice spiritul publicului, dar Phunk B si J-Saw isi facusera demult simtita prezenta, artistul a iesit cam dezamagit de pe scena.

Necro si-a facut asteptata prezenta, in jurul orei 00:20, insa odata urcat pe scena, publicul a inceput sa prinda un contur mult mai interesant.
Se pare ca asteptarea lui s-a meritat, a animat publicul exact asa cum a dorit, oamenii ii mancau din palme. Cum el a animat publicul mi-a placut foarte mult, insa reactia publicului mi s-a parut mult prea violent.
Artistii anteriori si-au facut simtita prezenta alaturi de public, bucurandu-se din plin de atmosfera creata de catre Necro.


DSC07443


 

“You like Romania?” se aude raspicat din public. „Love Romania!”, spuse artistul incantat.
Mi s-a parut foarte interesant cum facea legatura cu publicul, a acordat atentie tuturor camerelor si fiecarui fan infocat.

S-a asternut o ora de la aparitia lui Necro, insa publicul nu se satura de muzica lui.
Gore, Die, Who’s ya daddy, sunt unele din piesele de care ne-am bucurat in seara trecuta.

DSC07478


 

Pozele evenimentului se pot gasi pe fagina de facebook a site-ului: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.654755754651023.1073741874.213436705449599&type=3 . 


Lasă un răspuns