Recenzie: finala Hardcore Hooligans, 30.01.2015

Hardcore Hooligans IV FINALA (internet)
Dupa cum bine stiti, pe 30 ianuarie a avut loc, in Heavens Hell, finala Hardcore Hooligans la battle mc si beatbox. Usile s-au deschis la ora 22:00 cu un pre-party asigurat de DJ Kronk, iar dupa aproximativ o ora, Sekaze a facut show in deschiderea evenimentului, alaturi de colegul nostru de la B-Sounds, Jamie.

Urmatorii care au intrat pe scena au fost B-Sounds (Jamie, Asteri si Stail) care au reprezentat SuneteSubsol, publicul constantean fiind foarte receptiv la piesele lor cu toate ca acestia au venit tocmai din Bucuresti pentru a participa la eveniment.

Dupa cateva minute in care B-Sounds au zguduit sala, a venit momentul sa inceapa si finalele de battle mc si beatbox, beatbox-ul facand mai multa atmosfera, finalistii la aceasta categorie fiind Purice si Rabid. La battle, Psihotrop si Cosmo s-au intalnit in finala dupa meciurile mai mult sau mai putin bune ale unor participanti, care au plictisit putin publicul.

Inainte de a afla castigatorii marei finale, Vertigo, iar mai apoi J Saw si Phunk B au urcat pe scena pentru a da cateva bucati, piesa „Avertisment”(extrasa de pe Noptembrie13, albumul de debut al lui Phunk B) fiind cantata de toata sala, vers cu vers. O surpriza pentru noi a fost atunci cand Phunk si J au chemat pe scena toti mc-ii care au participat la cypher-ul organizat in Constanta de noi in vara, fiecare dandu-si strofa de acolo. Am fost foarte bucurosi de aceasta surpriza si poate si mai bucurosi ca multi din public stiau de acest cypher, cantand alaturi de artisti.

Dupa toata aceasta nebunie, au urmat finalele care au fost cireasa de pe tort a acestui eveniment, Psihotrop a iesit invingator la battle mc, iar la beatbox a fost probabil surpriza serii, Rabid reusind sa-l invinga pe Purice, campionul editiei trecute.

Aici aveti pozele de la concert:


Lasă un răspuns