RECENZIE – Concert El Nino si Dragos Miron|| Calarasi

DSC_0012

 

Primul artist care urca pe scena este MMC. Acesta este un artist foarte cunoscut in Calarasi, si un bun organizator. Cu scuzele de rigoare pentru sonorizarea care nu a fost chiar cea mai buna, acesta deschide show-ul cu piesa “A venit vremea”, piesa inca neinregistrata, si care va fi pe urmatorul album numit “Definitii”. A lansat un vibe curat in sala mult prea incapatoare, si un mesaj clar catre public. Pacat ca nu au fost mai multe piese in deschidere.

mmc.jpg

 

Fara sa se lase asteptati, pe scena apar El Nino si Dragos Miron . El Nino isi cere scuze pentru sonorizare. Cu toate astea, privind din coltul scenei stiti ce am vazut? Am vazut asa: extaz, nebunie, toata lumea tipa, toata lumea canta. Fiecare dintre ei cunoscand fiecare cuvant al pieselor. El Nino traieste cu adevarat pentru muzica pe care o face.

Vine momentul mult asteptat:”BUCATTI”. Pe piesa asta El Nino putea sa faca linistit playback sau liniste. De ce? Pentru ca mai tare se auzea publicul. Oamenii astia, desi nu foarte numerosi, m-au lasat sa vad ce inseamna cu adevarat sa iti iubesti artistii preferati. Acest gen de public cred ca si-l doreste orice artist!

DSC_0023

 

La piesa „Viata Mea”, deja nu am mai reusit sa simt publicul, localul, nici macar iubita de langa mine. Pur si simplu, am ramas blocat cu ochii la El Nino si la Dragos. Ma regasesc in piesa asta si la cum suna piesa asta live, aproape ca mi-a smuls o lacrima. Multumesc Nino!

Dragos Miron a facut deliciul publicului cu piesa „Intre Bare”, pe care a dat-o acapela. WOW! Am ramas pentru a doua oara in seara asta fara cuvinte.

DSC_0037

 

Legatura artistilor cu publicul a fost intarita in momentul in care a inceput piesa “Masina din vis”. Probabil El Nino nu stie asta, dar locul unde vezi cele mai “modificate” masini… este Calarasi. Extaz total. Din nou, publicul a savurat fiecare moment.
Ce sa mai vorbim, a fost un show foarte tare. Si nu ar fi fost asa daca Nino sau Dragos Miron nu ar fi avut experienta scenei.
La sfarsit, Nino nu a fost extrem de incantat, si asta din vina sound-ului. Dragos in schimb, a parut oarecum multumit si resemnat. Acesta a spus ca exista posibilitatea sa vina impreuna cu Harp Cord in Calarasi.

In incheiere, s-a lasat cu open mic, unde publicul a urcat pe scena si unde a inceput distractia. Iubirea indreptata catre muzica rap se citea pe fetele tuturor celor din club.

Ii multumim colegului nostru ArhiPro, pentru recenzie si pentru fotografiile realizate.

Pozele evenimentului le puteti gasi pe pagina de artist a lui ArhiPro(https://www.facebook.com/ArhiproIMC) sau pe pagina de facebook Sunete Subsol.


Lasă un răspuns