Recenzie: 24||Aprilie||2015-Concert Dragonu –Resita-Club Babylon

dragonu

Publicul din Resita a avut parte de un spectacol de neuitat in seara de 24 aprilie. Colega noastra de la Sunete Subsol, Deny Dede, a fost prezenta la eveniment si ne-a facut un scurt rezumat despre cele petrecute.

DSC_0015

„O seară cu adevarat extraordinară. Oamenii care au venit la acest eveniment, au facut coadă ca să-l vadă pe artistul lor preferat.
Party-ul a început la ora 21:30, invitaţi fiind: Tecko Starr & Siberia. La platane a fost Tecko Starr, iar în deschidere au cântat trei tineri reşiţeni cu numele lor de scenă Oty, D.F.H. (Devil From Hell) si Cuza, după care au urmat Trântorii, Zmarty, Omul Basta, Lil Xtasy din Hip-Hop TM care au făcut un show incredibil, atmosfera foarte placută.

DSC_0281

 

Au fost peste 200 de participanţi care au venit şi s-au distrat împreună. Era deja trecut de 12 noaptea şi pe scena urma să urce Dragonu împreună cu Siberia şi publicul nerăbdător a început să îl strige DRA-GO-NU! DRA-GO-NU! In scurt timp Dragonu şi-a făcut apariţia şi a inceput sa cânte pentru publicul de la Reşiţa.
Acesta împreună cu Siberia au făcut gălăgie şi au întreţinut atmosfera. La un moment dat, Dragonu propune putină mişcare pentru a le arăta cum este la un concert adevarat de hip-hop, publicul fiind foarte receptiv la propunere. Cu toţii am stat jos, iar cand Dragonu ne-a facut semn ne-am ridicat şi am început să sărim şi să cântăm împreună cu ei! Publicul a fost interactiv şi foarte implicat.

DSC_0360
După concert, Dragonu împreună cu Siberia au fost inconjuraţi de publicul nerăbdător să imortalizeze momentul cu o fotografie.
Singurul minus a fost acela că după terminarea concertului stilul muzical a fost schimbat de un dj al clubului, iar lumea a inceput uşor, uşor să plece.
Acesta este un concert la care a-şi mai participa din nou şi din nou pentru spectacolul şi muzica oferită de acesta.”

DSC_0355


Lasă un răspuns