OvP – Ego Trip cu Nosfe x Metaphour x Passcall x Liry x Dj Amy

Ego Trip

Despre Ego Trip

Piesa Ego Trip va fi inclusa pe Mixtape-ul „Bila 8” si a fost conceputa in prima faza ca un freestyle, la modul,  Metaphour mi-a trimis instrumentalul, mi-a placut mult si am scris pe el strofa foarte spontan, la cateva minute dupa ce l-am auzit. Am zis ca trebuie neaparat sa ii abordez pe colegii de crew sa isi expuna si ei ego-ul cu cate o strofa ca sa fie golaneala maxima. 🙂 Dupa inregistrari mi-a venit ideea ca in completarea strofelor fiecaruia si pentru a condimenta continutul lor sa folosim replici celebre ale unor actori din filmele mele preferate, romanesti cu care am crescut. Dupa cateva rasfoieli pe youtube am gasit fix dumele perfecte si i le-am pasat lui Dj Amy sa se „joace” cu ele la platane.

Intr-o dimineata frumoasa din aceasta vara Nosfe aka Bosfe cum imi place mie sa il akaizez, a dat desteptarea si ne-am strans toata gasca sa filmam si un clip ca sa fie treaba treaba cum ar veni. Zis si facut, bam-bam,  am filmat noi frumos in vreo doua locatii din Bucuresti si a iesit treaba asta care mie imi da foarte bine.

Le multumesc pe aceasta cale tuturor celor implicati si in special Irinei (Liry) prezenta feminina cu atitudine care a acceptat provocarea si ne-a tinut isonul pe piesa.

End of story, toata lumea fericita, haterii sa dea cu ciocu’!

Vizionare placuta!

 

OvP: https://www.facebook.com/OvPOfficial?… https://www.youtube.com/channel/UCai7

NOSFE: https://www.facebook.com/NOSFEofficial https://www.youtube.com/channel/UCR0f

Metaphour: https://www.facebook.com/pages/Metaphhttps://www.youtube.com/user/M3TAFOR

Passcall: https://www.facebook.com/PasscallOnlihttps://www.youtube.com/user/passcall

Liry: https://www.facebook.com/liryoficial?… https://www.youtube.com/channel/UCaaZ

Dj Amy: https://www.facebook.com/djamyofficiahttps://www.youtube.com/user/DjAmyOff


Lasă un răspuns