Noua formula Haarp Cord !

10690312_851151394949676_1777827507170684506_n


 

Trupa Haarp Cord a luat nastere in anul 2010 atunci cand Sișu, Pacha Man, Cedry2k și Dragonu’, au lansat albumul „Dragoste sau frica” si au sustinut nenumarate concerte in toata tara. In toamna anului 2011, trupa s-a destramat datorita arestarii lui Sisu si a neintelegerii dintre Pacha Man, Cedry2k si Dragonu`. In vara anului 2012, pe felie a intrat Carbon, practic Cedry2k dorind continuarea proiectului mai vechi numit Eqinox. “Vremurile Din Urmă” a consemnat o colaborare dintre Cedry2k, Carbon și Dragonu’, aceștia urmand să se desparta la sfarsitul anului din cauza retragerii temporare din muzică a lui Cedry2k si eliberarii lui Sișu.Ziua I a aparut pe piata în 2013,Dragonu’, Sișu Tudor, Stres și Tecko Starr realizand un nou album si un turneu sub egida Haarp Cord.

Si totusi, noua formula Haarp, arata total altfel ! Sapte MC si patru DJ intr-un singur proiect, proiect care va incepe pe 19 decembrie la Timisoara, organizația Boombox Terrorists și clubul Daos meritand toate meritele pentru acest eveniment.


Cedry2k, Stres, Sișu Tudor, El Nino, Stripes, Euforic, Dragoș, Dj Grigo și Dj MO vor urca pe aceeasi scena si probabil vor lansa in 2015 un material nou (Tecko Starr și Dj WicKeD nu vor fi prezenti la concert, dar si ei fac parte din echipa). Proiectul este asemanator cu cel al Armadei din urmă cu cativa ani, chiar si afisul evenimentului aducandu-ne aminte de acele vremuri.


In asteptarea pieselor de la Haarp, va invitam sa ne urmariti pentru a va delecta cu tot ce este nou in materie de muzica rap si hip hop.


One thought on “Noua formula Haarp Cord !

  1. 1. Astia tot incearca sa-i copie pe cei de la Jedi Mind Tricks si mai nou Army of the pharaohs.

    2. Mi se par mult prea multi si o sa le fie greu sa imbine stilurile si ideile fiecaruia.

Lasă un răspuns