Mixtape reinventat

mixtapetwo110109
Si cum stateam eu, asa, imi da cineva un link cu un mix al pieselor lui preferate, cu specificatia „sa nu-i dai share!”. Mi-am spus, in gand, „Ia uite, bre, mixtape-ul a fost reinventat, imi da mix-uri pe sub mana”. Si-asa a aparut ideea asta. De atunci, pana acum, mi-am rugat colegii sa-si faca, fiecare, cate un playlist cu piesele rap preferate, ca sa pot sa updatez articolul asta.

Pana atunci, insa, va las cu playlistul meu, incropit intr-o ora, pe baza randomului din Winamp (stiu, sunt oldschool). O sa gasiti, aici, piese europene, americane, arabice. Piese cu 150 de vizualizari sau cu 15 milioane. Piese bune sau mai putin bune. Ce mai, e o intreaga ciorba si mi-o asum, ca e a mea. Am sa mai adaug, pe masura ce am sa-mi recapat rabdarea – momentan mi-am pierdut-o. La fel, am sa updatez articolul cu playlisturile colegilor, pe masura ce le termina.

Rugamintea mea este sa incercati sa faceti si voi acelasi lucru si sa imi lasati playlisturi cu piesele voastre preferate, in comentarii. La fel, pe masura ce comentati, voi updata articolul. Pentru ca, asa, putem descoperi artisti buni dar necunoscuti, putem gasi playlisturi superbe, ne putem face cunoscute gusturile, etc. In plus, muzica pe care o asculta un om, are talentul de a spune si ce fel de om este – in felul asta, stiti si voi cine va scrie, cat de cat.

Asadar, al meu deschide calea:


Le astept cu interes si pe ale voastre!

——————————————

Primul care mi-a raspuns, cu un playlist, a fost Mihaita, de la HipHopLive. Ca sa-l citez: „L-am facut in graba. Am pus in mare parte piese care imi plac. Sunt piese mai vechi, unele noi … cunoscute si nu prea.”

——————————————


Al treilea, vine de la colegul meu, Andrei Bibire, de care cred ca eram toti curiosi ce asculta. Dupa cum spune el, „Playlistu` numaru` 2. E ce-am putut gasi pe YouTube din ce am in playlistu` pe care-l ascult momentant pe iPod, adica aprox 80% din piese. Principiile de triere sunt sa mangaie frumos urechea mea rafinata si sa fie noi (sunt proaspete, in afara de cateva de care am aflat la ceva timp dupa lansare). Nu contine doar rap. Imi dau refresh la iPod cam o data la doua saptamani.”


——————————————

Si inca unul, de la unul dintre cititori, care a preferat sa ramana anonim.


One thought on “Mixtape reinventat

  1. Playlistu` numaru` 2. E ce-am putut gasi pe YouTube din ce am in playlistu` pe care-l ascult momentant pe iPod, adica aprox 80% din piese. Principiile de triere sunt sa mangaie frumos urechea mea rafinata si sa fie noi (sunt proaspete, in afara de cateva de care am aflat la ceva timp dupa lansare). Nu contine doar rap. Imi dau refresh la iPod cam o data la doua saptamani. Daca mai ai nevoie, mai fac 😉 Enjoy!

    http://www.youtube.com/watch?v=Xjw86npPDow&list=PLMkhHt8g4_ky85T3anVuP-B42Ifkbi58k

Lasă un răspuns