Mitza feat. Grasu XXL vs. OCS – Bine / Rau

Okapi Sound prezintă pe contul oficial de YouTube i pe pagina ș de Facebook a lui Mitză prima piesă a sa după lansarea mixtape-ul „Robot”, realizată în colaborare cu Grasu XXL.
Producția muzicală este semnată Mitză, artistul folosind un sample din piesa „Odă (În Piața Romană)”, lansată de Omul cu Șobolani în anul 2001, odată cu albumul „Ne punem în cap”. Bass-ul, chitara și tobele au fost înregistrate live în studio de către Ionuț Șerban, Ștefan Mihăilescu, respectiv Vlad Bolborea, „Bine / Rău” fiind terminată în urmă cu un an, după cum spune și Mitză: „Sample-ul îl am de trei ani, beat-ul l-am făcut acum doi ani, iar piesa am terminat-o cu Grasu XXL acum un an, așa că am mai așteptat un an ca să o lansez.”

„Bine / Rău” este prima piesa a lui Mitză după lansarea materialului „Robot”, între timp colaborând ca MC cu Tranda pentru piesa „Ca băieții” și cu Grasu XXL pentru „Tare Frate”. Ca producător muzical Mitză semnează piese precum „Lumea mea”, „Turbofin” sau „Tare Frate”, lucrând împreună cu Guess Who pentru „Fără Titlu” sau „Onoare”.

Sample preluat de la OMUL CU ȘOBOLANI – ODĂ (în Piața Romană)

Muzică: Mitză
Text: Mitză / Grasu XXL / Dan Amariei
Aranjament muzical: Mitză / Grasu XXL
Bass: Ionuț Șerban
Chitară: Ștefan Mihăilescu
Tobe: Vlad Bolborea
Mix: Mitză / Grasu XXL
Master: Metropolis UK


Lasă un răspuns