Kanye West – Interviu (The Breakfast Club – Power 105.1)

kanye-west-breakfast-club-interviewKanye West e extrem de ocupat in ultimul timp. Saptamana trecuta a dat drumul in premiera la prima serie de sneakers in colaborare cu Adidas, „Yeezy Boost”, a lansat si primul single de pe viitorul album, piesa intitulata „Wolves” in colaborare cu Vic Mensa si Sia(piesa incepe la mark 8:30), a mai avut de prestat si pe la niste concerte, si si-a facut timp sa apara si la rondul de dimineata la Power 105.1 (unul dintre posturile de radio care fac legea in State, la nivel mainstream, pe rap, alaturi de Hot `97 din New York).
Pe durata conversatiei, `Ye a zis ca noul album e gata in proportie de 80% si se va lansa cand se asteapta lumea mai putin (bine, asta cu lansarile-surpriza de la nume mari tinde sa devina noua regula in ultimul timp), ce ambitii mai are in lumea fashion-ului, situatia de la Grammy`s cand a fost cat pe-aci sa repete momentul „Taylor Swift la VMA`s 2009”, posibilitatea sa o puna de un album la comun cu Drake („Wolves” era prima optiune pentru titlu), Amber Rose, ce parere are fata de ce s-a intamplat in Ferguson si multe altele.
Kanye pare mult mai linistit acum fata de cum o ardea in 2013. Sau, cine stie, poate era pe Xanax la interviul asta.Lasă un răspuns