KALI & friends: Legitim, B-Sounds, DeeZee, Flux DeeJay @ Zimnicea

Pe data de 31 mai, in Zimnicea a avut loc un eveniment semnat Kali(eveniment anuntat AICI).

Alaturi de el pe scena au mai urcat si Legitim, B-Sounds, Flux DeeJay plus invitati speciali.

 

Evenimentul a avut loc in piata centrala din Zimnicea, fiind organizat cu sprijinul primariei. Acest eveniment fiind in deschiderea concertului organizat pentru zilele orasului Zimnicea.

In jurul orei 21:00 primarul se urca pe scena din piata centrala penru a spune cateva cuvinte si pentru a imparti multumiri baietilor veniti din Bucuresti. Kali i se alatura adresand si el cateva cuvinte publicului Zimnicean.

 

Curand evenimentul incepe. Publicul din Zimnicea nu a fost foarte numeros insa energia pe care au transmis-o s-a resimtit pana la artisti. Aceasta energie emanata de ei, a ajutat la creearea unui spectacol ce sigur le va ramane intiparit in memorie.

De Warm – Up s-a ocupat Flux DeeJay. Atat inainte cat si in timpul evenimentului, Dj-ul si-a facut treaba corespunzator si ireprosabil.

Kali a fost primul care a dat drumul distractiei alaturi de Dru si trupa sa Legitim.

Au urmat baietii de la B- Sounds si foarte multa agitatie, acestia facand ca de obicei, un show incendiar. Nu s-a mai tinut cont de ploaie sau vremea nu tocmai frumoasa. Cand Asteri si Stail fac show, nimic nu mai conteaza.

Dupa cele cateva piese cantate publicul parea ca le mananca din palma artistilor. Intr-o mica pauza de tigara multi dintre fani au venit in spatele scenei ca sa faca poze cu baietii nostri si sa primeasca autografe.

7

Cei care au calcat pe scena au avut o reactie pozitiva la aceasta actiune, au acceptatat sa faca poze cu fiecare dintre ei si sa le semneze mainile, dozele de bere si alte obiecte.

Vara aceasta se mai aude de un concet in Zimnicea semnat Kali, asa ca zimniceni, ramaneti aproape noua!

 

Multumim colegei noastre Gabriela Schiopu pentru fotografii si pentru recenzie.

Restul fotografiilor le puteti vedea AICI.

 


Lasă un răspuns