Hardcore Hooligans, Mangalia, 1 Noiembrie @ La Scena

10482275_719283028164633_5165407997195914296_o

Hardcore Hooligans IV - Mangalia (FB)Hardcore Hooligans” , campionatul local de hip-hop, continua cea de a 4-a ediție, vizând Mangalia ca următoarea locație a preselecțiilor, în cautarea artiștilor ce sunt pregătiți să ne ia banii și promovarea.
Pe data de 1 noiembrie 2014, în La Scena, Mangalia, începând cu ora 22:00 și întinzându-se până în zorii zilei cu after party hip-hop ca la carte, Hardcore Hooligans cheamă artiștii hip-hop la competiție.

Susținerea evenimentului este de 5 ron, concurenții dispunând de intrare gratuită.

De această dată Hardcore Hooligans se întinde la mai mult de o edițite simpla, devenind o mică caracatița, aplicând pentru prima dată manevra „preselecțiilor”.
Astfel trecand prin 4 orașe (Constanța – 30 mai, Năvodari – 13 iunie, Cernavodă – 20 iunie, Mangalia – 1 noiembrie) acesta o sa adune 2 finaliști / categorie / oraș în finala unde istoria se va repeta la o turație enormă!

*CONSULTATI REGULILE ȘI ETAPELE PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE (in josul descrierii)
**ATENȚIE! PRESELECȚIILE SUNT JURIZATE DE PUBLIC!

============================================

PREMII

Preselecții:
– primele 2 locuri (beatbox / BODD) ale fiecărui oraș avansează in finală (4 orașe x 2 finaliști = finală de 8 campioni locali + wildcardurile adaugate)
– primul loc al fiecărui oraș ia parte la „Hardcore Hooligans Session – Cyphers” (Constanța) sau „Hardcore Hooligans Session – Pass the MIC” (restul orașelor) intr-o bucată dedicată, sau in combinație cu alți artiști.
– cât despre alcool, vedem noi la fața locului cat curge, ‘riiiight?

Finală
– primele 2 locuri (beatbox / BODD) iau parte la o categorie specială a sesiunilor numită Legacy (cu prefixu’ clasic HCH) unde au șansa să cante alături de un veteran hip-hop, și propriul concert organizat de noi).
– participarea la propriul party dedicat caștigătorilor și artiștilor ce s-au ținut tare pe poziții.
– cat despre bani, 300 RON or să fie dați celui din fruntea fiecărei categorii (caștigătorul BODD și caștigatorul beatbox), alături de un procent din intrările party-ului organizat, beatbox-ul fiind plusat cu propriul box-tape înregistrat și masterizat pro, iar BODD-ul cu propriul moment special.

============================================

CYPHER
Categorie nepremiată, ce a creat însă legende în undergroundul constănțean, pe baza căreia a luat naștere evenimentul în sine, divizată în două părți, fiecare dintre ele găzduind 3 MC/Trupe. Cei înscriși au șansa de a iși transmite mesajul timp de patru minute, echivalentul unei piese, pe negative propri sau împrumutate, cu scopul promovării MC-iilor noi ce nu se incadrează, sau nu participă la oricare din cele 2 concursuri propuse.

BEATBOX
Deturnarea timpanelor și distrugerea boxelor, competiția ce a născut mari valori și a detronat artiști foarte bine cunoscuți ai Mării Negre, organizată pe o structură piramidală, cu două runde per. concurent, fiecare dintre ei având la dispoziție 40 de secunde/rundă pentru a își demonstra aptitudinile, finala fiind înregistrată în runde de câte 1 minut și 30 de secunde/rundă.
Publicul deține rangul de jurat, iar câștigătorii se califică în marea finală de la Constanța și beneficiază de altfel și de șansa de a colabora alături de Hardcore Hooligans.

BODD
aka. Înfruntarea titanilor, competiția ce-a iscat prietenii, rivalitatea rimelor pe loc, surprize plăcute și neplăcute și scandaluri, însă cu siguranță cea mai așteptată categorie a serii.
MC-ii se luptă într-un sistem piramidal, pentru două locuri în finala de la Constanța și viitoare colaborări alături de Hardcore Hooligans.
Jurizarea se face pe baza publicului, însă organizatorii au drept la veto în cazul în care un anumit concurent este dezavantajat. Atunci, voturile se vor împărți la modul 60% organizatori – 40% public. Fiecare concurent are la dispoziție 40 de secunde, aplicându-se regula de două runde de la BEATBOX, iar finala va beneficia de un minut și 40 de secunde de persoană.)

=============================================

Data: 1.11.2014
Locatie : La Scena, Mangalia
Sustinere : 5 RON (participantii dispun de intrare gratuita)
Înscrieri : 0756.856.833

http://fb.com/HardcoreHooligansOFICIAL
http://www.youtube.com/user/HardcoreHooligansCTA
https://www.facebook.com/turcu.alexandru.52 ( New La Scena)
http://www.fb.com/DopePixels (Artwork)

=============================================

Reguli extra și diverse nelămuriri, pentru a evita posibile neplăceri:
http://bit.ly/hch-reguli

**Evenimentul este filmat, artistii avand posibilitatea de a cere eliminarea clipului in prealabil.

Mulțumim tuturor partenerilor media și celor ce au făcut posibil acest eveniment pentru încă o ediție.


Lasă un răspuns