Grasu XXL Despre Albumul “Drumul Spre Succes”, Plus Semnarea Cu Universal Music Romania

Okapi Sound colaborare cu Universal Music Romania!

Cei de la Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Spike, Maximilian, Mefx, Tranda, Mitza, Junky, Dj Oldskull și Nane) au incheiat de curand un contract cu Universal Music Romania. 

Primul album lansat in urma colaborarii este „Drumul spre succes”, iar cea mai noua piesa se numeste „Blana de urs”. Alte piese lansate sub semnatura Universal Music Romania sunt: „Tare Frate”, „Turbofin” dar si „Victoria”(care a fost cantata de Grasu XXL pentru prima data la Romanian Music Awards).

Grasu XXL - Drumul Spre Succes

Cei de la Universal Music Romania s-au declarat multumiti de albumul „Drumul spre succes”. Majoritatea pieselor au fost inregistrate acum 4 ani, fiind perioada in care Grasu a inceput realizarea albumului. Materialul contine 12 piese plus un outro. Piesele sunt in colaborare atat cu artistii de la Okapi Sound dar si cu Zhao, Dj Undoo, Mari, Feli si Florian Chilian.

Drumul Spre Succes tracklist

Albumul poate fi cumparat si ascultat incepand de luni, 23 martie, in variante multiple: CD, Vinyl, online de pe GetMusic.ro, dar si pe Deezer. Tot luni, Grasu va ajunge in Carturesti pentru a semna CD-uri, a face poze si nu numai.

Informatii preluate de pe http://www.suburbanmagazine.ro/ .


Lasă un răspuns