Dj Limun @ Interviu „De iarna”

limun

In varsta de 25 de ani, Denes Marius Eugen sau Dj Limun, este un dj cu peste 300 de evenimente de la inceputul carierei pana in prezent. Cu toate ca a „alergat” in toata tara, Limun, nu isi paraseste orasul natal, Timisoara.

Din vorba in vorba cu artistul…am ajuns si la un mic interviu.

 

Limun, de cat timp faci asta?

Oficial am 7-8 ani full de dj-ing… dj-ing profesional sa ii zic asa, insa am intampinat dificultati de-alungu’ timpului, scule si trenuri proaste si altele … viata in Romania, insa, nu inteleg ce se intampla de vreo 2 ani incoace … fiind tot in Timisoara, ceva s-a stricat a inceput lumea sa nu mai aiba incredere in mine, insa se va rezolva si chestia asta, imi trebuie 2-3 piese bune ca ma relansez , consider eu.

 

Ce te-a atras in domeniul asta?

Pai uite , iti multumesc pentru intrebarea asta.

Dorinta de a fi pe scena, dorinta si stiinta de a face lumea sa danseze,gherlele oficiale le pot numara pe degete, la fel si evenimentele la care am lipsit se pot numara pe degete.

Ce m-a atras mult in domeniul asta , sepciile full-cap , hainele largi de firma , dar si gagicutele din ”lumea hip-hop” … dar si alte lucruri , eu am trait din muzica mult timp si imi placea viata hip-hop.

Multumesc tuturor organizatorilor pe care i-am intalnit de-a lungul timpului si nu numai.

 

Cu cine ai colaborat?

Cu toata lumea buna si frumoasa, la un moment dat eram dj-ul lui Skizzo Skillz ,dupa care Specii, am stat in spate si la Afu-Ra, la un moment dat, am avut trupa si in Timisoara, o trupa numita Risco, am fost pe scena si cu Kazi Ploae cu care am frumoase colaborari pe diferite piese, am colaborat si cu Alexandrina pentru o piesa de-a mea, Atlantis, am piesa si cu Silent Strike pe albumul Singularity, am colaborat de altfel si cu ADN, Fratiman (™) si cu multi altii … Aaah… si am fost dj-ul Subcarpati 2010 – 2012

 

Materiale, albume?

Materialele mele oficiale sunt 2 mixtape-uri, un album oficial si un album neoficial

The Secrets of Lemon 2009 – mixture

The Adventures of Lee Moon 2010 – mixtape

Lee Moon Gold vol.1 2013 – album oficial

Lee Scratch Moon – The Adventure Continue 2014 – album neoficial

Dar si o gramada de mixuri inregistrate si cand zic o gramada, chiar sunt o gramada, m-as bucura sa le mai gasesc si eu in timp.

Astea sunt albumele mele ca dj, am participat cu scratch-uri la albume ca: Subcarpati – primul album, Specii – Usile, Specii – Imperiul Lianelor, Kazi Ploae – Hartie de impaturit muntele, Dragonu ak 47 – Adio 47 omul vechi, Chimie – Mambo Siria, Fratiman – Zile Moderne, Omu Gnom – Ai grija sa n-ai griji, Raku – Rezistenta… si multe altele pe care nu mi le amintesc acum.

 

Evenimentele la care ai fost invitat si care ti-au placut cel mai mult?

Tm10Base, Tmbase 2009, evenimente organizate de Setup Venue cu artisti ca JFB, MC Stamina, Nightmare on Wax (Cluj Midi), Summer Break 2010, Plai Festival… si am mai fost invitat in vama de 1 mai 2009 si 2010 si a fost superb pe plaja la Goblin.

 

Cu aproximare, care e numarul evenimentelor tale pana in prezent?

Nu le-am numarat oficial, dar sunt sigur ca numarul prestatiilor depaseste 300 pana in prezent.

 

Planuri?

Sa-mi traiesc viata in liniste si sa fiu fericit in tara mea.

 

Proiecte?

Proiecte as avea intotdeauna pentru ca sunt un bun negociator cand e vorba de proiecte, insa eu de multe ori simt ca ma blocheaza universul pentru a nu reusi sa fac ce imi propun, dar eu sunt optimist si lucrurile vor merge inspre bine intotdeauna. DOAMNE AJUTA !

 

 

 

 

 


Lasă un răspuns