Concert Dragonu Targu Jiu (Lansare „Anul Dragonului”)

10678667_285872894940859_946170676924060630_n
„Anul Dragonului” a revenit in aceasta toamna alaturi de voi. Dragonu a lansat, pe data de 10 octombrie, la Club Il Padrino din Targu Jiu, cel de-al treilea album al sau, numit „Anul Dragonului”, alaturi de Tecko Star.

Concertul s-a deschis cu invitatul serii, Dragos Miron, care a tinut fanii in delir din primul minut. Acesta a cantat cateva piese foarte cunoscute, fiind aclamat si aplaudat .

Dupa o lunga asteptare, vedeta serii si-a facut aparitia impreuna cu Tecko Star. Acesta a inceput cu melodia „The sound of underground” .

Artistul a fost foarte multumit de public, acesta fiind unul energic si dedicat muzicii artistului.Dragonu a incercat sa arate publicului cum decurgea un concert rap pe vremuri, spunandu-le acestora sa se lase in jos, iar cand incepe el sa cante, sa sara toti deodata. Fanii au fost incantati de acest „joculet”.

Piesa „Povesti de familie” a avut un impact emotional puternic asupra publicului, artistul tinand si un discurs despre cat de importanta este familia si cei apropiati noua.

Acesta a incheiat concertul cu melodia „Cam asta e strada „, urmata si de o mica reprezentatie acapela.

Dragonu a multumit publicului si s-a declarat incantat de primirea calda a gorjenilor, chiar daca acesta a avut parte de un episod neplacut: i-a disparut telefonul mobil, sustinand ca probabil i-a cazut in timpul reprezentatiei.


Lasă un răspuns