Breakin’ Factory – Concert Macanache, BREAKIN’BATTLE, Graffiti Demo & More

POSTER - Contest

Breakin’ Factory este conceput cu scopul de a sprijini activitățile urbane și de a mobiliza întreaga comunitate de dansatori, copii, amatori sau pro.

Pe terasa Colectiv se va desfășura a 3-a ediție de BREAKIN’BATTLE competite de 3vs3 și 2vs2. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 iulie, începând cu ora 16.00.

De altfel sunt invitați să se alăture și iubitorii de hip-hop, parkour, graffiti, kendama, pop-up stores și artists merchandise, într-o zi plină de activități, să se reunească în incinta unei locații bine cunoscute publicului, pereții fostei fabrici Pionierul.

Muzica bună va fi susținută de beat-urile fresh ale dj-ului ILL KID DREI, atmosfera va fi intretinuta de MC JON RULLZ, iar seara îl va prinde concertând la înălțime pe MACANACHE, unul dintre cei mai de actualitate MCs din underground-ul autohton.

Publicul este așteptat de la ora 16.00, atunci când evenimentul se va deschide cu un show case de graffiti, urmând ca de la 16.20 să înceapă contestul de break, dar și o demonstrație de parkour, kendama garden, pop-up stores Bucharest Underground Cocktail, Art4Friends, Kendama Europe, Subkultura și multe altele. De la ora 21.00 MACANACHE va urca pe scenă pentru a-i încânta pe toți cei prezenți. After party-ul va avea loc la 1st Class Dance Studio (în incinta Pionierul, etaj 1), de la ora 22.00.

Mai jos puteți urmări un after-video edit de la 16 MAI BREAKIN’ BATTLE.

Vă așteptăm sâmbătă, 18 iulie, pe terasa Colectiv pentru cea de a 3-a ediție BREAKIN’BATTLE!

FACEBOOK EVENT: http://on.fb.me/1RtLaz3

Romanian Bboys x Corner Shop – BREAKIN’BATTLE Recap’ – 2vs2KIDS&PRO Music by: FanasVideo by: Haihai Thanks to: Krack No Eye Patch Stanescu Cristian All Caps Store All CapsStore 1st Class Floor Control Crew Bucharest Underground Cocktail Bodytude Dance Moonstore Ro #redbull #breaklife #kidsbattle #probattle #bboys #romanianbboys #bucharestundergroundcocktail #bboyworld

Posted by Bucharest Underground Cocktail on Tuesday, May 26, 2015


Lasă un răspuns