BADASS DJ – Locul de intalnire al celor mai tari Dji din Romania

Primavara totul se transforma, asa ca ne-am gandit sa schimbam si noi ceva in industria DJing-ului din Romania. Asa ca am lansat platforma Badass DJ powered by DjSuperStore, cu cele mai tari beat-uri si gig-uri care sa duca povestea mai departe. Iar povestea e despre cum sa faci muzica buna, cum sa iubesti meseria de DJ, cum sa stergi industria asta de praf si sa faci lucrurile cat mai bine posibil si nu doar pe hartie. Like a damn badass.

BADASS DJ este o platforma care va face auzita vocea industriei muzicale din Romania. Este locul unde artisti, DJi si producatori romani pun pe hartie, dau play sau record unor povesti care sa inspire noile generatii.

„Vreau ca oamenii sa inteleaga ca meseria de DJ este o arta si trebuie tratata ca atare. Faptul ca stii sa mixezi Lambada si Macarena la o nunta nu inseamna ca ai inteles cum sta treaba cu industria asta. E nevoie de timp, multa pasiune si de trei ori mai multa munca. Nu vreau sa ajungem sa ne fie rusine ca suntem DJi, asa ca am hotarat sa schimbam putin lucrurile”, spune Robert Graur, fondatorul DjSuperStore.

Rammon, Dj Dox, Disco Sigaretta si PussyCutz sunt cativa dintre artistii care vor contribui activ la dezvoltarea platformei. Dj Dox va avea rubrica dedicata „Scoala lu’ Dox”, unde va povesti despre inceputurile djing-ului si Hip-Hop-ului din Romania.

Pe badassdj.ro veti avea acces la noutati din industrie, veti putea asculta mix-uri in premiera, veti afla povestile artistilor preferati si veti putea contribui oricand cu content. Vor exista rubrici tematice dedicate pietei din Romania, scrise de oameni cu experienta.

„Platforma nu e doar o sursa de inspiratie pentru oricine e interesat de industria muzicala. Ne dorim sa implementam proiecte relevante pentru comunitatea locala, sa ii promovam, sa le dam un loc in care sa se manifeste, sa se cunoasca si in care sa fie mai vizibili decat pe clasicele Soundcloud sau Mixcloud. Avem in plan proiecte care ii vor sustine pe cei care vor sa devina Dji, vom crea evenimente cum am vazut doar in afara si nu ne oprim aici. Avem planuri mari”, povesteste Diana Coman, Business Director DjSuperStore.

Incepand de astazi, veti putea accesa platforma online pe badassdj.ro, pe pagina de Facebook Badass Dj sau pe Instagram thebadassdj.

Badass DJ, este un proiect sustinut de DjSuperStore, cel mai important distribuitor de echipamente pentru DJ din Romania. Divizia de rental DjSuperStore, este providerul echipamentelor de DJ la marile festivaluri de la noi, printre care Untold, Neversea, Electric Castle sau Afterhills. Compania numara astazi 11 angajati, un showroom in Bucuresti, alte doua in Cluj si in Iasi si numeroase evenimente organizate pentru comunitate.


Lasă un răspuns