10 lucruri pe care nu le stiai despre Criss Blaziny

388800_339479962735088_1334131945_n

1. Prima trupa in care am fost s-a numit „PLASMATICSAGA” si eram alaturi de Sagace, Aforic si Mister Misteric, apoi eu am parasit formatia si am facut o trupa care se numea „ClikCTA”. Cel care era in trupa cu mine era surd si eu ii scriam versurile, apoi am adus alt membru si ala a renuntat la muzica pentru ca si-a facut gagica :)). Vara asta scot o piesa cu un refren inspirat de pe vremea cand aveam „CliKCTA”, CLICK CLICK! :))

2. Jucatorul meu preferat de fotbal din toate timpurile este R. Baggio, jucatorul preferat de basket este Shawn Kemp. Echipa mea de suflet este FC FARUL CONSTANTA si daca Farul nu mai este eu nu ma mai uit niciodata la fotbal.

3. Cand eram mic si ma uitam la campionatul italian de fotbal auzeam de Mancini, Maldini, Lentini ETC si imi placeau mult numele astea. Mai tarziu l-am descoperit pe Method Man si el are un aka „BLAZINI”, si eu am pus „Y” in loc de „i” si uite asa am devenit BLAZINY, iar fix in acel an jucatorul meu de basket preferat s-a transferat la Blazers si toate s-au legat. Sa nu uit de Printul din Bel Air pentru ca si cu Will Smith am o legatura spirituala.

4. Eu am facut primul mixtape din Romania in 2002 si se numea „f.o.c.”. Am folosit unele beat-uri de afara dar nici acum lumea nu stie de la cine sunt. Stilul meu nu s-a schimbat de atunci doar ca am mai evoluat…

Criss-Blaziny-–-F.O.C.

5. In 2005 am semnat un contract cu Intercont, dar nu am apucat sa scot nimic si d-aia am renuntat la muzica pana in 2010.

6. In 2007 m-am angajat prima oara ca receptioner la hotel Opal din Cap Aurora. M-am angajat ca sa fac bani sa imi scot albumul, dar acele scursuri umane nici macar nu m-au platit. Am luat o mare teapa in vara aia si de aceea m-am lasat de muzica pentru a doua oara. Daca ajungeti pe la hotel Opal sa faceti ravagii in el!

7. In Constanta nu m-a ajutat nimeni si nu am avut unde sa fac muzica pana in 2010 cand am facut cu Adapter un mic studio si de atunci am facut 3 albume. Daca aveam studio din 2002 acum eram departe. Nu suportam sa fac naveta la Bucuresti si plus de asta nici nu aveam bani. Era unu’ care avea un studio si posibilitati, dar acolo il ajutau pe Rechinu. L-au ales pe Rechinu. Ganditi-va si voi cat de dusi erau acei oameni! Domnul Capatana il cheama pe cel care nu ne-a ajutat si nu o sa uit asta!

8. Eu filmez, regizez, editez videoclipuri, reclame… fac poze, editez, etc.

181034_10151827888560164_583748068_n

9. Cand m-am apucat de muzica eram hater de B.U.G. Mafia si La Familia. Hatereala s-a oprit intr-o noapte cand l-am visat pe Sisu. A fost mega de treaba in vis si cand m-am trezit am realizat ca sunt prost si am inceput sa nu-i mai urasc si sa-i inteleg.

10. Albumu’ „Rasaritul Apus” descrie relatia mea reala dar acum s-a terminat. Urmatorul album se numeste „Viata de dupa” si descrie viata de dupa relatie, party, pizde, iesiri, stiti si voi cum este DUPA! S-a terminat cu piesele de dragoste! :)) MUZICA VESELA DE ACUM ca m-am saturat de alea de dragaoste si abia asteptam sa scap de ele. Le aveam de multi ani si nu le mai suportam! VIATA DE DUPA! Asta traiesc in prezent!

Criss Blaziny  Rasaritul Apus


One thought on “10 lucruri pe care nu le stiai despre Criss Blaziny

  1. Esti chiar pe bune, adica.. ce pot spune, dintre toti, macar nu aberezi si-ai muncit pentru a muncii din nou acum!
    Multa bafta in continuare, albumu „Rasaritul Apus” e moarph!
    Si nu, nu l-am cumparat!
    Incerc acelasi lucru… dar tine si de timpuri si de oamenii pe langa care te invarti, tu te-ai invartit in CT, eu intr-un oras prapadit din Austria, pe langa unguri, albanezi, afgani, slovaci, polonezi, chinezi si o mana de austrieci!

Lasă un răspuns