‎[FINALA] Hardcore Hooligans #4 + CLICA

Hardcore Hooligans IV FINALA (internet)

„Hardcore Hooligans” , campionatul local de hip-hop, finalizează cea de a 4-a ediție. După ce ne-am plimbat prin regiune în cautare de artiști ce pot reprezenta cultura hip-hop, e timpul să tragem linie și să începem anul 2015 în forță!

Pe data de 30 ianuarie 2015, în Heaven’s Hell, Constanța, începând cu ora 22:00 și întinzându-se până în zorii zilei (de mijloc a lunii februarie probabil) cu after party-ul susținut de către DJ KRONK, Hardcore Hooligans adună finaliștii orașelor proprii (Constanța, Năvodari, Cernavodă și Mangalia) în ultima competiție a acestei ediții – BEATBOX și BATTLE-OF-DA-DOME or să fie scuipate la foc automat de-a lungul a mai multor versusuri alese random pe bază de extragere până putem desemna un caștigător.
NESTOR și PHUNK B or să jurizeze skill-urile fiecăruia alături de un al treilea jurat reprezentat de voi, oamenii veniți să susțină mișcarea.
În deschidere, cu DJ KRONK la comandă, învitați precum Sekaze (Voodoo Class), J Saw (Paranoia13) și B-Sounds (label Sunete SubSol) or să mitralieze fiecare susținător cu ultimile bucăți lucrate și blazonul personalității Hardcore Hooligans.

Taxa de intrare este de 5 ron, concurenții dispunând de intrare gratuită. Ne vedem acolo!


Lasă un răspuns